Úspech, šťastie a zmysluplnosť

Autor LS marec 2017 -
Lýdia Sirotová, CEO Happy Company Lýdia Sirotová, CEO Happy Company

Bez ohľadu na to, akú funkciu vo firme zastávame, všetci máme jednu ľudskú potrebu – dať veciam, ktoré robíme, zmysel. Nemôžeme však očakávať, že náš osobný zmysel definuje firma, šéf či naši kolegovia. Je to naša úloha.

Už piaty rok prináša netradičná Konferencia Happy Company nové pohľady, idey a témy z oblasti celostného rozvoja ľudí a firiem. Tento rok je hlavným zámerom konferencie inšpirovať ľudí k tomu, aby sa rozvíjali a realizovali viac v súlade so svojimi hodnotami, a tak zažívali väčší pocit zmyslu. V živote. V práci. V sebe.

Zmysel vedie k úspechu

„Vonkajšie motivátory, ako plat či benefity, hoci sú pre ľudí dôležité, im už jednoducho nestačia. Chcú sa cítiť cenení, žiť svoje hodnoty už počas pracovnej doby a vedieť, že ich práca má zmysel. To im dáva pocit spokojnosti. Dlhodobo. A jeden spokojný zamestnanec urobí viac práce ako traja nespokojní,“ zdôrazňuje Lýdia Sirotová, organizátorka konferencie a CEO Happy Company.

Inšpiratívna atmosféra a príbehy (nielen) úspechov

Každoročne vystupujú na Konferencii Happy Company výnimočné osobnosti a odborníci z praxe, aby sa podelili o svoje skúsenosti a praktické tipy, ako sa zlepšovať v osobnom či pracovnom živote.
Tento rok príde myšlienku zmysluplnosti podporiť aj Jan Mühlfeit, globálny stratég, kouč a mentor. Ako sám hovorí: „Keď ľudia robia to, na čo majú talent a čo je ich silnou stránkou, môžu byť nielen produktívnejší a úspešnejší, ale aj šťastnejší.“
O šťastí, jeho hľadaní a nachádzaní zmyslu, aj napriek nepriazni osudu, bude rozprávať jedna z najúspešnejších knižných autoriek na Slovensku – Andrea Coddington. „Niekedy precestujeme celý svet a hľadáme šťastie a napokon zistíme, že vôbec nespočíva vo vonkajších okolnostiach, ale v nás, a že ho máme stále na dosah,“ tvrdí.

Jedným z rečníkov konferencie bude aj Vladimír Synek, žiadaný kouč, poradca a tak trochu rebel. Je zakladateľom prvého Ministerstva šťastia na Slovensku a zaoberá sa tiež skúmaním identity firiem. Najčastejšou otázkou, ktorú kladie manažérom, je: „Čomu veríte?“ – pretože verí, že skutočný vzťah zamestnanca k firme sa dá postaviť len na hodnotách.
Naše pozvanie prijali aj ďalšie zaujímavé osobnosti ako Janette Šimková, Jakub Ptačín či Jano Gordulič. Okrem nich zažijete na konferencii aj netradičný sprievodný program. Tešíme sa na vás 11. mája v divadle Aréna v Bratislave.

LS

inzercia 210x1485 PRESS Happy Company page 001

Partneri

egoodwillmarketingovowustenrotSOPK