Štajersko = skvelá regenerácia

Autor JP máj 2017 -
Sonntagskarsee Sonntagskarsee © Herbert Raffalt

Región, ktorý je blízko a môžete v ňom zažiť tú najlepšiu aktívnu dovolenku, akú si viete predstaviť.

Zdravie, regenerácia a dlhodobá duševná pohoda majú rastúci význam. Štajersko má všetky predpoklady na to, aby bolo vnímané ako dovolenková destinácia prospievajúca komplexnému zdraviu – po psychickej aj fyzickej stránke.

Zelená sila Štajerska

Organizácia pre cestovný ruch v tejto spolkovej krajine vytvorila program „Zelená sila Štajerska“ – už ako piaty kľúčový produkt, a to po turistickej trase „Od ľadovca k vínu“, po cyklotrase „Štajersko: vínna krajina“, po projekte „Kultúrny zážitok v prírode“ a „Štajerskom rodinnom lyžiarskom festivale“. Nový program v sebe spája to najzaujímavejšie z každej oblasti – umožňuje návštevníkovi hlbšie spoznávať krajinu a vyberať si z jej možností.

Vzorec na šťastie pre moje Ja

Náš každodenný život určujú naše povinnosti a rôzne požiadavky okolia. Ale niekedy si treba nájsť aj čas na zastavenie a uvažovanie o svojich vlastných potrebách a túžbach. Skvelé prostredie na to nájdete práve v Štajersku, medzi pohorím Dachstein a krajinou vína a termálnych kúpeľov. Tu vedia, že v časoch prebytku podnetov a narastajúcej anonymity je pre hosťa dôležitá odborná a kompetentná asistencia na jeho ceste k individuálnemu pohodliu.

Otvorte sa prírodným vplyvom

Čo všetko môžete vyskúšať? Použite vyhľadávač ponúk na www.steiermark.com/gruenkraft, ktorý vám po niekoľkých kliknutiach zostaví individuálnu ponuku z balíčka Zelená sila Štajerska. V prvom kroku si vyberiete z možností „Termálne a pramenité vody“, „Hory, lúky, lesy a jazerá“ a „Víno a záhrady“. V druhom kroku zadefinujete typ aktivity, o ktorú máte záujem, a vyhľadávač zostaví ponuky vhodné práve pre vás – s lokalitami, so sprievodcami a s lektormi. Môžu byť medzi nimi napríklad pútnická cesta v prírodnom parku Zirbitzkogel, zážitková návšteva bio-vinohradu Tauss s cvičením jogy, zbieranie liečivých bylín v záhradách i vo voľnej prírode, pobyt na energetických miestach pri Schladmingu s jogou a „low-carb“ stravou či spoznávanie inšpiratívnej sily prírody na gazdovstve uprostred prírodného parku Grebenzen.

JP

Steiermark

Partneri

egoodwillmarketingovowustenrotSOPK