St. Martins Therme & Lodge

Autor ZM máj 2018 -
St. Martins Therme & Lodge P. Rigaud

Tieto termálne kúpele sa nachádzajú na jednom z najkrajších miest Rakúska, priamo na okraji Národného parku Neusiedlersee-Seewinkel, uprostred regiónu vyhláseného za dedičstvo UNESCO.

Z Bratislavy sa tam dostanete pohodlne len za 50 minút. Zvedavý, podnetný, prirodzený – St. Martins Therme & Lodge je wellness a dobrodružstvo v jednom. Spája náročné prostredie ubytovania kategórie 4*-superior a termálnych kúpeľov s originálnou prírodou. Jedinečná poloha, vlastné jazero na kúpanie, príjemne teplá termálna voda, výnimočný svet prírody a kultúry, špičková tradícia vína a gastronómie, to všetko je súčasťou wellness ponuky extra triedy a zážitkového priestoru na ploche 40 km2. Miesto na priblíženie sa prírode i sebe samému – pre tých, ktorí vedia vychutnávať a ktorých baví objavovať.

Pláž s garantovaným počasím

Objavte letný ostrov „Summer Island“, opäť od 1. mája, ležiaci priamo na jazere s krištáľovo čistou vodou najlepšej kvality a veľkou lúkou na ležanie. Vďaka južnej polohe si môžete plnými dúškami vychutnávať slniečko. Oddýchnite si na ležadle v tieni a osviežte sa pri plážovom Beach Bare, kde na vás čakajú chladené ovocné nápoje a regionálne špecialitky. Ale užívajte si najmä nekonečný pohľad do prírody Národného parku Neusiedlersee-Seewinkel a deň v St. Martins zakončite v plážovom bare. Je miestom stretávky milovníkov prírody a slnka, relaxačnou zónou pre priaznivcov fitnesu a vodných športov, východiskovým bodom pre dobrodružné poznávacie cesty do sveta rastlín a zvierat v regióne, miestom športu pre tých, čo sú závislí od pohybu a chcú vyskúšať aj nové, nezvyčajné druhy športov, ako napr. Aquajogging, Stand up Paddling alebo Aqua Boxing. A v neposlednom rade je tiež miestom pre priateľov hudobných a kulinárskych pôžitkov pri plážovom bare a v „Chill Out Lounge“, ktorý svojím pohodlným sedením pozýva na relax a oddych.

Denná dovolenka na Upper Deck-u

Každoročne od mája do septembra v oddelenom exkluzívnom priestore átria na najvyššom poschodí termálnych kúpeľov St. Martins Therme – a počas letných mesiacov aj na letnom ostrove Summer Island – si vychutnáte skvelý deň s voľným vstupom do saunového sveta, ako aj do novej exkluzívnej sauny priamo na jazere. K dispozícii je zarezervované pohodlné ležadlo pod baldachýnom, s lampou na čítanie a odkladacím priestorom, ako aj jedinečný výhľad z exkluzívnej Sunset terasy. Na celú dĺžku pobytu vám požičiame aj štýlový plážový košík s uterákmi, so županom a sandálikmi. O rozmaznávanie sa postará skvelá obsluha priamo pri vašom ležadle, u ktorej si môžete pohodlne objednať nápoje a kulinárske pôžitky. Tak za iba jeden deň zažijete, aký oddychový účinok na vašu dušu vie dosiahnuť výnimočná atmosféra s luxusným flairom.

ZM

Partneri

egoodwillmarketingovowustenrotSOPK