Zlý výber prepravnej spoločnosti môže uškodiť aj vášmu podnikaniu

Autor ML september 2018 -
Zlý výber prepravnej spoločnosti môže uškodiť aj vášmu podnikaniu Shutterstock.com (archív Seocentrum)

Žiaden podnikateľský subjekt vyrábajúci produkty by nemohol vykonávať svoju podnikateľskú aktivitu bez prepravnej spoločnosti, ktorá by mu zabezpečovala prepravu tovaru z miesta A do miesta B. Žiaľ, z roka na rok pribúda počet prípadov, kedy sa podnikatelia sťažujú na neochotu zo strany prepravcov, ktorí tovar dovážajú v oneskorených termínov a navyše aj poškodený.

Zlý výber prepravnej spoločnosti môže uškodiť aj vášmu podnikaniu. Práve preto by ste si na výbere prepravnej spoločnosti mali dať záležať už na začiatku svojho podnikania.
Avšak skôr, ako naplno rozbehnete svoje podnikateľské aktivity, poradíme, aký typ prepravy tovaru sa vám môže hodiť.

Vyberte si najspoľahlivejšiu námornú prepravu

Patrí k najstarším typom prepravy, no nič nemení na fakte, že v súčasností patrí k tým najobľúbenejším. Firmy obľubujú tento typ prepravy najmä pre jej bezpečnosť. Spolu s leteckou prepravou predstavuje najbezpečnejší a najrýchlejší spôsob prepravy tovaru, čo určite rozhodne pri výbere spôsobu prepravy tovaru.

Ak si vyberiete námornú prepravu, máte istotu, že tovar dorazí nepoškodený; prostredníctvom nej môžete prevážať aj nebezpečný materiál a je vhodná aj pre nadmerné kontajnerové náklady.
Námorná preprava využíva vo veľkom prepravu tovaru pomocou kontajnerov, ktoré výrazne uľahčujú manipuláciu a poskytnú dostatočnú ochranu prepravovanému tovaru.

Letecká preprava

Rýchlosť a bezpečnosť prepravovaných zásielok by mala rozhodovať pri výbere spôsobu prepravy a prepravnej spoločnosti. Ak sa vám námorná preprava príliš nepozdáva, môžete si zvoliť leteckú prepravu. Je považovaná za najspoľahlivejšiu medzinárodnú prepravu nadrozmerných nákladov práve preto, lebo sprístupňuje vzdialené trhy. Za pár hodín môže byť tovar prepravený z jednej strany zemegule na druhú, a to je najväčšou výhodou leteckej prepravy.

Komplexné zabezpečenie logistických služieb zverte do rúk prepravnej spoločnosti, ktorá má roky praxe a množstvo pozitívnych referencií. Na výbere prepravnej spoločnosti a type prepravy tovaru si dajte záležať. Vyberajte si takú firmu, ktorá chce uspokojiť každého zákazníka a nájsť najvhodnejšie riešenie pre jeho prepravné požiadavky.

ML

Partneri

egoodwillmarketingovowustenrotSOPK